sidhuvud mobil
 AlfaFönsters showroom i Halmstad
 

Villkor & leverans

pvc-fönster garanti & villkor
Vi ger 5 års garanti gällande fabrikationsfel på våra fönster och dörrar! Tillval som persienner & rullgardiner har 1 års garanti. Garantierna gäller ej vid felaktigt montage eller bristande skötsel. Befintliga skador på varorna ska anmälas snarast efter mottagen leverans, senast inom 7 dagar!

Leveranstiden från fabrik till vårt lager eller till kund är generellt sett 2-4 veckor. Vi kan dock inte garantera en viss leveranstid då oförutsedda förseningar kan uppstå av olika anledningar. Men den genomsnittliga leveranstiden på relativt standardiserade beställda varor ligger på strax under 3 veckor. För runda fönster, färgade karmar och vissa andra tillval tar det vanligtvis något längre tid.

Prislistorna innehåller priser som gäller vid avhämtning från vårt lager i Halmstad. Om ni inte kan komma och hämta produkterna så gäller fraktkostnad enligt överenskommelse.

Vid beställning av varor som vi inte har på lager betalas cirka 30% av summan i förskott. Vid måttbeställda fönster och dörrar som är speciellt tillverkade för er räkning finns ingen ångerrätt.

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel som kan förekomma på vår hemsida och i vår kommunikation med kunden. 
 
Om AlfaFönster

Om företaget

AlfaFönster har importerat och sålt underhållsfria fönster över hela Sverige sedan 2006, och vi har vår butik och lager på Snöstorpsvägen 93 i Halmstad.

Tidigare hette vi PELI Fönster. Numera går vi under företagsnamnet AlfaFönster Handelsbolag.

Kom gärna in till vår butik och prata med oss över en kopp kaffe!