sidhuvud mobil
AlfaFönster » Fönsterdörrar » Vikdörrar

Vikdörrar

Vi erbjuder två olika varianter av vikpartier – aluminium och PVC. Med våra vikdörrar får du stora glaspartier som du kan skjuta åt sidan och få en ordentlig fri öppning i väggen! Med de här vikpartierna eliminierar man praktiskt taget barriären mellan det inre rummet och dess omgivningar. Dörrarna är lätthanterliga och har en stilren design.

Vikdörrarna kan tillverkas med olika uppdelningar och antal dörrar beroende på partiets storlek. Vanligtvis gör vi en huvuddörr på ena kanten som man kan öppna separat som en vanlig altandörr, och resterande dörrar sitter ihop med varandra med en dragspelsliknande funktion.

Dörrarna är mycket välisolerade och lämpar sig därmed både till husets ytterväggar samt som inglasning i isolerade uterum. Givetvis är det säkerhetsglas på båda sidor.
BRA ATT VETA Våra vikpartier i aluminium kan fås både som utåtgående och inåtgående! Vikdörrarna i PVC kan endast göras inåtgående.

Vikdörrar i aluminium

I PRISET INGÅR Isolerade vikdörrar i aluminium (utåtgående eller inåtgående), 3-glas energiglas med varmkant och säkerhetsglas på båda sidor samt lås och handtag på båda sidor av huvuddörren.
Priser inklusive moms. Måtten i prislistan är endast exempelmått, udda mått däremellan är inga problem!
U-värde ca 1,5W/m2K
VÄLJ MELLAN VÅRA STANDARDFÄRGER PÅ ALUMINIUMPARTIER, UTAN EXTRA KOSTNAD
Vit  (RAL 9016)
Antracitgrå  (RAL 7016)
Grafitgrå  (RAL 7024)
Gråbrun  (RAL 8019)
Silvermetallic  (RAL 9006)
Mörk silvermetallic  (RAL 9007)

Andra RAL-färger kan fås mot pristillägg.

Offert på vikdörrar

  • Skriv önskade mått samt leveransadress.

Vikdörrar i PVC

Prislista för vikdörrspartier i PVC kommer längre fram...