sidhuvud mobil
AlfaFönster » Fönsterdörrar » Skjutdörrar Lyx
Skjutdörrar Lyx i antracitgrå PVC

Skjutdörrar Lyx

Skjutdörrar Lyx är vår premiummodell när det gäller skjutdörrspartier, för dig som vill ha det absolut bästa. Denna modell har en mycket vacker design, med dold mekanism som inte behöver justeras. Tack vare den djupa karmen och den stabila mekanismen är det möjligt att tillverka Skjutdörrar Lyx i betydligt större partier än vår budgetvariant. Vi kan tillverka upp till 6 meter breda partier i både aluminium och PVC.

En annan fördel med Skjutdörrar Lyx är att de levereras med en låg tröskel som kan sänkas ned en bit i golvet på insidan, vilket ser bra ut samtidigt som det underlättar för rörelsehindrade personer.

Skjutdörren är lätt att hantera även i stora partier, tack vare särskilda rullkullager placerade i nedre delen av dörrbladet. När du drar igen dörren och vrider handtaget så blockeras dörren automatiskt och ingen ytterligare säkerhetsåtgärd behövs. Dörren har god tätning samt välisolerad skjutskena för att säkerställa god isolering. Givetvis är det säkerhetsglas på båda sidor.
Är du på jakt efter något lite billigare?
Kolla in vår billigare modell Skjutdörrar Budget.
PRISLISTA | SKJUTDÖRRAR LYX – PVC
Priser inklusive moms. Måtten i prislistan är endast exempelmått, udda mått däremellan är inga problem!
I PRISET INGÅR Skjutdörrar Lyx i PVC (179mm karmdjup), vit karm, 2-glas energiglas med säkerhetsglas på båda sidor samt handtag på insidan. (Färgad utsida kostar 10% extra. 3-glas kostar 600kr extra per breddmeter.)
PRISLISTA | SKJUTDÖRRAR LYX – ALUMINIUM
Priser inklusive moms. Måtten i prislistan är endast exempelmått, udda mått däremellan är inga problem!
I PRISET INGÅR Skjutdörrar Lyx i aluminium, 2-glas energiglas med säkerhetsglas på båda sidor samt handtag på insidan. (Färgad utsida kostar 10% extra. 3-glas kostar 600kr extra per breddmeter.)
Video på Skjutdörrar Lyx (PVC)
Foton på Skjutdörrar Lyx (PVC)