sidhuvud mobil

Billiga fönster

Ända sedan vi på AlfaFönster började sälja fönster har vi haft en målsättning – att sälja billiga fönster som inte tummar på kvalitén.

För att uppnå det här har vi under åren testat flera olika tillverkare, karmprofiler och hårdvara för att nå upp till den nivå vi har idag. Nu har har vi fönster som håller mycket god kvalité och som vi kan erbjuda till ett väldigt bra pris.
Kan billiga fönster vara bra?

Kan billigt verkligen vara bra?

En del är till en början lite skeptiska till PVC-fönster, kanske delvis på grund av att priset är så mycket lägre än trä-fönster. Men reaktionerna hos våra kunder talar sitt tydliga språk, de är väldigt nöjda både med kvalitén och utseendet på våra fönster.
Vad är det som gör AlfaFönsters dörrar och fönster så prisvärda? Karmprofilerna är tillverkade i kompositmaterial, eller PVC. Det här gör att fönstren är underhållsfria – inget mer skrapande, målande, kittande och så vidare alltså! De står emot väder och vind under en lång tid framöver. Det enda du behöver göra är att tvätta av dem och olja rörliga delar emellanåt.

Håller såpass billiga fönster verkligen värmen? Jadå, våra PVC-fönster är mycket energieffektiva. Karmen är uppbyggd av 5 tillslutna luftkammare som isolerar väl. I kombination med ordentliga 3-glaskassetter med energiglas och argongas ger det riktigt välisolerade fönster!
 
Är karmarna verkligen stabila om de är gjorda av plast? Jajamen! Vi har nämligen en rejäl stålkärna inuti karmen som ger ordentlig stadga i fönstren.

Klicka på bilden intill för att se karmen i genomskärning.
 

Vad tycker våra kunder?

Vi har nu även billiga fönster och dörrar med karmar gjorda av
ALUMINIUM